Dubinsko pranje automobila

PRANJE VOZILA

Dubinsko pranje automobila obuhvata:

Spoljašnja lepota vozila nije ništa u poređenju sa unutrašnjom lepotom. Stoga ne čudi da čišćenje unutrašnjosti automobila iziskuje više napora i vremena.

0 +

Godina iskustva

UNUTRAŠNJOST VOZILA

Prljava unutrašnja kabina ne samo da ima loš miris, već dovodi i do operativnih komplikacija.

Prljavi izduvni vazduh širi alergene po kabini; masnoća i prljavština uzrokuju probleme sa prekidačima; a zamagljeni prozori mogu uzrokovati dodatno zamaranje vozača prilikom vožnje.

U tom slučaju, dubinsko pranje unutrašnjosti automobila više je od pranja vodom i sapunom.

Naša usluga dubinskog pranja automobila pogodna je kako za pojedince tako i za veće vozne parkove.

Bez obzira na to koje vozilo posedujete, standardni automobil, srednji SUV, minivan, kamion, autobus… u potpunosti ćemo očistiti unutrašnjost vašeg vozila dok ne izgleda kao nov.

PROCES DUBINSKOG PRANJA VOZILA

Kako izgleda standardni proces dubinskog tretmana vozila:

Prvi korak čišćenja unutrašnjosti automobila uključuje usisavanje sedišta, naslona za glavu, zadnjeg prostora, prtljažnika…

Ovaj tretman namenjen je za čišćenje tepiha, prostirki i sedišta. Za najefikasnije rezultate koristimo proverena sredstva za negu automobila.

Koristimo najbolja sredstva za čišćenje prozora, profesionalnu formulu koja pruža vrhunsku snagu čišćenja i besprekornu završnu obradu.

U ovom koraku uklanjamo površinsku prljavštinu, čistimo kožu i na kraju je njegujemo proverenim sredstvima za čišćenje i tretman kožnih delova.

Ponovno usisavanje je veoma važno jer uklanjamo svu prljavština koja je ostala u unutrašnjosti kabine. Instrument tablu i prozore treba obrisati čistom krpom pomoću deterdženta za čišćenje. Nakon što se sve ovo uradi, vratili smo originalni sjaj automobila.

I na kraju, da bi automobil imao i lep miris, koristimo dezodorans.